spot_img
Srijeda, 22 Marta, 2023
HomeSportUPOZORENJE VOZAČIMA! Obustava saobraćaja zbog biciklističke trke na pojedinim dionicama u RS

UPOZORENJE VOZAČIMA! Obustava saobraćaja zbog biciklističke trke na pojedinim dionicama u RS

-

Na više magistralnih putnih pravaca u Republici Srpskoj od danas do nedjelje, 17. aprila, dolaziće do povremenih obustava saobraćaja zbog održavanja biciklističke trke “Beograd-Banjaluka”, najavljeno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Predviđeno je da danas obustava saobraćaja bude na relaciji od Pavlovića mosta, granice sa Srbijom, do Bijeljine, a sutra na putu Bijeljina-Zvornik-Vlasenica.

Za vikend, u subotu, 16. aprila, obustava će biti na relaciji Doboj-Prnjavor-Banjaluka-Prnjavor, a u nedjelju, 17. aprila, na relaciji Derventa-Srbac-Gradiška-Laktaši-Banjaluka.

Na području Bijeljine danas i sutra planirane su obustave saobraćaja zbog održavanja međunarodne biciklističke trke Beograd-Banjaluka, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.
Obustava saobraćaja planirana je danas na dionici magistralnog puta Pavlovića most – Komitska ulica – Dimitrija Tucovića od 13.30 časova do prolaska takmičara.

U ulicama Živojina Mišića – Zmaj Jovina-Nikole Tesle – Vuka Karadžića – Jovana Dučića – Račanska – Beogradska ulica obustava će biti od 13.30 do oko 15.00 časova.

Saobraćaj će sutra biti obustavljen od 10.30 časova do prolaska takmičara u ulicama Vuka Karadžića – Nikole Tesle – Zmaj Jovina – Miloša Obilića – Raje Banjičića – obilaznica – Patkovača – Janja – Glavičice.

– Molimo građane za strpljenje, kao i da navedenim periodima koriste alternativne putne pravce, s ciljem bezbjednosti navedene sportske manifestacije – navodi se u saopštenju.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,742FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts