spot_img
Srijeda, 22 Marta, 2023
HomeRegijaTasovac i Lazić prisustvovali obilježavanju krsne slave opštine Ugljevik Svete Petke Paraskeve

Tasovac i Lazić prisustvovali obilježavanju krsne slave opštine Ugljevik Svete Petke Paraskeve

-

Svetom liturgijom i slavskim obredom, danas je u Ugljeviku obilježena slava Sv. Petka Paraskeva. Svetoj liturgiji prisustvovao je i načelnik opštine Ugljevik Vasilije Perić, predsjednik Skupštine opštine Zoran Lazić, te poslanik u NS RS Milutin Tasovac.

Predsjednik Skupštine opštine Ugljevik čestitao je svim građanima opštine Ugljevik krsnu slavu Svetu Petku, sa željom da dugo godina slavimo u miru i blagostanju.

“Ovo je dan kada svi treba da budemo zajedno, jer sloga je ono što nas okuplja, jača i daje nam snagu da budemo bolji. Neka nas međusobno razumijevanje i poštovanje, a prije svega okupljanje oko zajedničkih ciljeva vodi putem izgradnje Ugljevika kao prosperitetnog mjesta za život, gdje će se stvarati uslovi budućim generacijama da ostanu na ovom području i zasnivaju svoje porodice”, rekao je Lazić.

“Želim da se ovaj dan obilježava još dugo godina u što boljim uslovima, da se Ugljevik još više razvija, da otvaramo nova radna mjesta i da ljudi ovdje ostaju sa svojim porodicama”, rekao je Tasovac povodom krsne slave opštine Ugljevik.

“Nastavićemo da radimo na stvaranju uslova da Ugljevik bude mjesto poželjno za sve generacije, da ide naprijed i da bude grad otvoren za sve koji žele da dođu ovdje”, dodao je on.

Related articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
3,742FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
spot_img

Latest posts